V senci vonjev in emocij Eve Petrič v New Yorku


Razstava in video instalacija Eve Petrič V senci vonjev in emocij… Recycling Shadows na 28 Liberty v New York  City se bo po treh mesecih poslovila v ponedeljek, a bo ostala na straneh newyorškega Tussle Magazine in v New Yorku ter Tokiu lociranega  Brut Journal.
Recycling Shadows na 28 Liberty v New York  City
Fosun, lastnik nekdanjega One Chase Manhattan Plaza nebotičnika z znamenito 28 Liberty Plazo, se je odločil predstaviti  video Recycling Shadows Eve Petrič za zagon svoje galerije digitalne umetnosti, novega projekta, katerega cilj je približati umetnost skupnosti spodnjega Manhattna.
Od 3. maja je njena video instalacija projicirana na 12 m krat 9 m velik LED zaslon, obrnjen na znameniti trg Fosun Plaza, in tudi na stene in strop amfiteatra v pritličju.
Recycling Shadows Eve Petrič je prvi projekt po pandemiji Covid 19 – tedaj, tik pred pandemijo, je bila zadnja na teh zaslonih video instalacija Yoko Ono.
Video instalacija Recycling Shadows bo na ogled na 28 Liberty Fosun Plaza v New Yorku le še do ponedeljka, 31. julija.
Če ste v New Yorku, vljudno vabljeni, da se kadarkoli, 24/7, podnevi in ​​ponoči, do 31. julija ustavite ob videoposnetku Recycling shadows v Severnem preddverju ali v pritličnem amfiteatru 28 Liberty, ikoničnem nebotičniku in plazi v središču Spodnjega Manhattna, kjer se nahajata tudi znameniti instalaciji: Dubuffetova skupina štirih dreves (Group of Four Trees) in Sunken Gardens umetnika Isamuja Noguchija.
Objava v Tussle Magazine
Recycling shadows je bila na ogled od 3. maja dalje.
Objava v TUSSLE
Objava v New Yorku
Brutjournal
Objava
Predstavitev
Intervju
Nadaljevanje predstavitve 
Park Metelkova – Rubikova kocka
Predstavitev dela v Ljubljani
Iz razstave
Predstavitev Periodičnega sistema emocij
Izvirna objava v NYC
Z razstave
Razstava Eve Petrič na Dunaju
Iz fotografskega opusa
Na Dunaju
Marijan Zlobec

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja