Mamma Mia! z nedelje na torek


Ljubljana z vremenom letošnje poletje nima sreče, kot ne vsa Slovenija. 64. Ljubljana Festival se mora v teh dneh nenehno prilagajati vremenskim napovedim in spreminjati lokacijo svojih prireditev glede na vremenske napovedi ter jih preseljevati iz Poletnega gledališča v Križankah, ki še nima obnovljene ali nove strehe, v Gallusovo dvorano Cankarjevega doma.

Mamma 3 OV7A7371.jpg

Tokrat pa so se 0dločili, da bodo raje prestavili datum predstave muzikala Mamma Mia! z napovedane nedelje , 21. avgusta, na torek, 23. avgusta, če bo seveda ugodna vremenska napoved.

Mamma 2 OV7A8105.jpg

Muzikal Mamma Mia! bo tako ostal na programu v Poletnem gledališču v Križankah, in sicer 22. in 23.avgusta, obakrat ob 20.30.

Mamma 1 OV7A7260.jpg

Muzikal bo v Križankah

Priljubljeni muzikal Mamma Mia!, ki oživlja glasbeno zapuščino legendarne skupine Abba, ponovno prihaja na oder ljubljanskih Križank, kjer je bil lani prvič uprizorjen v slovenskem jeziku. Legendarne glasbene uspešnice bodo v Križankah pod dirigentsko paličico Patrika Grebla zazvenele v slovenskem jeziku, za kar je z odličnimi prevodi poskrbel glasbenik in kantavtor Tomaž Domicelj.

Mamma OV7A7501.jpg

Festival Ljubljana vsem imetnikom vstopnic za muzikal Mamma Mia! 21. avgusta sporoča, da za zamenjano predstavo 23. avgusta velja isti sedežni red ter da vstopnic ni potrebno zamenjati.

Marijan Zlobec

 


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

%d bloggers like this: