Cvetje v jeseni zanesljivo v Cankarjevem domu


Zaradi nepredvidljivih vremenskih razmer je muzikal Cvetje v jeseni, ki bo na sporedu v sredo, 17. avgusta, prestavljen v Cankarjev dom.

64. Ljubljana Festival bo tako poskrbel za uresničitev svojega programa na maksimalni ravni oziroma v profesionalnih okoliščinah. Cvetje v jeseni je napovedan ob 20.30.

Cvetje v jeseni 1 .png

Matjaž Robavs kot Janez in Nina Pušlar kot Meta, foto Festival Ljubljana

Muzikal Cvetje v jeseni je nastal po povesti slovenskega pisatelja Ivana Tavčarja (1851–1923). Glasbeno – scenska uspešnica, ki je na številnih ponovitvah doma in v tujini vedno požela stoječe ovacije, je bila krstno izvedena jeseni 2014 v Križankah. Kljub pomanjkanju tradicije žanra glasbenega gledališča, ustreznih kadrov in kompleksne infrastrukture je izvirno domače delo dokaz, da lahko tudi v Sloveniji ustvarimo uspešnico kot na slovitem londonskem West Endu.

Festival Ljubljana sporoča, da vsi, ki že imajo vstopnice za muzikal Cvetje v jeseni, lahko nadomestne vstopnice za Cankarjev dom prevzamejo na blagajni Križank in v Info točki 64. Ljubljana Festivala (Mestni trg 17). Nadomestne sedeže v Cankarjevem domu lahko izberejo tudi po telefonu (01 241 60 28, 01 241 60 26), v tem primeru bodo vstopnice prevzeli v Prvem preddverju Cankarjevega doma najprej uro in pol pred dogodkom. Nadomestne vstopnice lahko prevzamejo le ob predložitvi obstoječih vstopnic za Poletno gledališče v Križankah. Prevzem nadomestnih vstopnic je obvezen, saj brez njih vstop na predstavo v Cankarjevem domu ne bo možen.

Festival Ljubljana še ne poroča, ali bo v tem primeru v Cankarjevem domu na voljo še kakšna dodatna vstopnica, ker je CD večji, muzikal v Križankah pa je že pred dnevi bil razprodan.

 


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja